AAA rating till Johans Städmaskiner för andra året i rad

Idag är vi mycket stolta, Johans Städmaskiner har återigen fått AAA rating, högsta kreditvärdighet i Soliditets rating!

Vi kan nu räkna oss till den lilla exklusiva skaran av företag som har AAA rating i Soliditets kreditvärderingssystem. Endast 2,93% av alla svenska företag har fått högsta kreditvärdighet, där Johans Städmaskiner alltså ingår, och det är med enorm stolthet vi nu tar emot toppbetyget för andra året i rad!

Soliditets kreditbetyg bygger på ett väl beprövat regelverk med över 2 400 beslutsregler. Det presenteras i en överskådlig modell i sex steg från AAA (högsta kreditvärdighet) till C (kredit avråds), och ger en tydlig bild av företagets tillväxttakt och lönsamhet. Här på Johans Städmaskiner är du med andra ord alltid i trygga händer, något vi är mycket stolta över och alltid tar på största allvar.

Vill du läsa mer om Soliditets kreditvärderingssystem kan du kika in på denna sida

Jag är personligen väldigt stolt, detta är något vi har haft som mål under en längre tid. Att få denna bekräftelse för andra året i rad känns helt otroligt bra, fantastiskt roligt!Anders Johansson, VD Johans Städmaskiner

Share this Post

AAA rating

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.