Nu kan du hyra städmaskin via Johans Rental

Nu har vi gjort det enklare än någonsin tidigare att hyra städmaskin! I och med Johans Rental skapar vi flexibel tillgång till våra mest omtyckta städmaskiner - vart som helst, när som helst.

Så var det officiellt! Äntligen öppnar vi upp möjligheten att för dig som företag eller organisation att hyra våra städmaskiner under en kortare period, snabbt och enkelt direkt via Johans Rental. Du väljer själv om du vill få din favoritmaskin levererad direkt till dörren, eller om du hellre hämtar upp den själv på ett av våra kontor.

Tanken är att Rental ska användas till korttidsuthyrning på upp till en vecka, men önskar du att hyra någon av våra produkter under en längre period är det bara att du kontaktar oss, så löser vi såklart det!

Hur gör du för att hyra städmaskin? Klicka här för att komma till Johans Rental, eller gå direkt till tjänsten via kalenderikonen högst upp i högra hörnet på denna sida. Smidighet på en ny nivå!

Share this Post

Hyra städmaskinHyra städmaskin

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.