Hej Henrik!

Vi hälsar Henrik Westman varmt välkommen som ny affärsutvecklare på Johans Städmaskiner i Gävle!

Henrik Westman är vårt senaste tillskott i Johans-familjen och han kommer att ta över efter Henrik Odelros på distrikt Gävleborg. För att bryta isen och lära känna honom lite bättre, har vi ställt 4 snabba frågor.

Hallå Henrik!

Kan du inte berätta lite kort om dig själv, vem är Henrik Westman?

Henrik Westman heter jag och är 37 år gammal. Bor med min underbara familj i Söderhamn, som består av min Sambo Madeleine, barnen Milliam 6 år och Melker 1 år. Älskar mat av alla dess olika former, står gärna vid grillen och ser till att köttet blir mört till nära och kära. Har på senare tid funnit intresset av att cykla mountainbike på stigar med dess terräng.

Två veckor in, hur känns det att ha hamnat här hos oss på Johans Städmaskiner?

Det känns fantastiskt bra. Jag har fått ett otroligt fint och trevligt bemötande från alla här på företaget. Man känner verkligen hur alla vill hjälpa till och dra åt samma håll. Jag är imponerad över den goda stämningen och den familjära känsla som finns i företaget.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det är den dagliga kontakten med kunder och kollegor, samt att jag har fått möjligheten att kunna erbjuda marknadens mest kvalitativa produkter för att kunna bemöta våra kunders utmaningar och behov på bästa sätt.

Avslutningsvis, här på kontoret har vi allt från bananbrytare till triathleter – har du någon dold talang?

Det ska vara ”överklassminen” då.

Den ser vi verkligen fram emot att få se! Vill du också prata med Henrik eller någon annan av hans kollegor? Kika in på kontaktsidan!

Share this Post

Henrik Odelros säljare Johans Städmaskiner Gävle

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.