Säg hej till Fredric, vår nya servicetekniker

Låt oss presentera Fredric Berg, vårt senaste tillskott i familjen och serviceteknikern som kommer ha hudiksvallskontoret som hemmaplan framöver.

Fredric har fått det ärofyllda uppdraget att ta över servicefanan efter Ola Linhav. Med utgångspunkt från kontoret i Hudiksvall kommer han att ha hela Gävleborg som sitt distrikt. För att lära känna vår nya servicetekniker lite bättre har vi ställt 4 snabba frågor!

Hej Fredric!

Kan du inte berätta kort, vem är du?

Jag är en 43 åring bosatt mitt emellan Järvsö och Delsbo i Hälsingland tillsammans med min sambo och våra två ögonstenar till döttrar. Älskar friluftsliv och spenderar mycket tid ute i naturen!

Hur känns det att ha hamnar här hos oss på Johans Städmaskiner?

Det känns helt fantastiskt! Vilket proffsigt och härligt mottagande jag fått. Det är superkul att vara igång och jag ser verkligen fram emot att få lära känna våra kunder.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Variationen och personkontakten, helt klart! Att jag tycker om att skruva, pyssla och koppla är såklart en fördel i mitt arbete, men det är relationerna som är det viktigaste - både med kunder och kollegor.

Julen är runt hörnet, hur spenderar du den helst?

Inget slår en klassisk hemmajul. Med julmusik, julgran och pepparkaksbak med familjen. Vi startar julen tidigt hemma hos oss, så att vi hinner njuta ordentligt av pirret och den stämningsfulla tiden som är inför jul.

Låter helt fantastiskt tycker vi!
Vill du prata med Fredric eller någon av hans kollegor, kika in på kontaktsidan!

Share this Post

Servicetekniker Fredric BergServicetekniker Fredric Berg

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.