Dust Stop vinner innovationspris

Årets Purus Innovation Award har delats ut på CMS i Berlin och Hakos dammreducerande borstskydd Dust Stop kammade vinsten i kategorin "utrustning" - fantastiskt roligt!

Under årets CMS i Berlin passade Hako på att visa upp en produktnyhet som togs emot med öppna armar. Inte bara blev dammreduceraren en publiksuccé, den fick också äran att ta hem det vinnande priset i Purus Innovation Award, under kategorin utrustning.

Dust Stop är ett innovativt och nytänkande borstskydd som under torrsopning reducerar dammbildningen. Jämför du med traditionell torrsopning kan du förhindra spridningen av fint damm till omgivningen med så mycket som 90%. En innovation som gör gott både för människor och miljö, med andra ord.

Fler fördelar

  • Skadar inte underlag eller ytor.
  • Kommer åt hela vägen in till väggen.
  • Minskar ljudnivån.
  • Enkel installation, enkelt byte.

Dust Stop passar till flera av våra Sweepmaster sopmaskiner och Scrubmaster kombiskurmaskiner, ta gärna kontakt så hjälper vi dig att hitta rätt!

Share this Post

Dust Stop, Purus Innovation Award

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.