Johans är årets Hako återförsäljare 2018

För andra året i rad får vi på Johans Städmaskiner äran att titulera oss som "årets Hako återförsäljare" - fantastiskt roligt!

Det är med stolthet och glädje som vi får ta emot titeln årets Hako återförsäljare 2018. Inte nog med att det är andra året i rad vi kammar hem titeln, det är också fjortonde året vi lyfts för våra prestationer sedan vi startade Johans Städmaskiner 1987, vilket såklart känns otroligt häftigt och stort.

Man kan inte bli annat än enormt stolt över att vi ännu en gång fått den här utmärkelsen. Det visar verkligen att vår vision om att gå hand-i-hand och jobba tillsammans fungerar precis som som vi önskar, familjärt och alltid med kunden i fokus!Anders Johansson, VD Johans Städmaskiner

Är du nyfiken och vill veta mer om hur vi kan hjälpa just er verksamhet? Tveka inte att höra av dig till någon av våra säljare, eller skicka iväg ett meddelande direkt här under så hör vi av oss redan samma dag!

Share this Post

Hako återförsäljare, Johans Städmaskiner

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.