Kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B310 R

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B310 R är en åkbar maskin för effektiv och snabb skurning av större ytor t.ex. köpcentra, parkeringshus, industrier etc.

060-12 91 00

Kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B310 R finns både med planborstar och en arbetsbred på 102 eller 123 cm, eller med cylinderborstar och en arbetsbredd på 96 cm. Det som är gemensamt för alla typer av modeller är att de har en stor 310 liters vattentank, som ger en lång driftstid utan att behöva fylla på vatten. Den ergonomiska förarsitsen är inte bara fjädrande, utan kan även justeras och anpassas efter föraren. Sätet, som är placerat i mitten, gör att föraren har en perfekt sikt över arbetsytan och kommer enkelt åt förarpanelen. Från förarpanelen sköts all manövrering och inkluderar den gröna Hako knappen. Denna knapp startar och stannar alla arbetsmoment genom endast ett tryck.

Perfekt resultat genom smarta lösningar

Scrubmaster B310 R finns både med planborstar och en arbetsbred på 102 eller 123 cm, eller med cylinderborstar och en arbetsbredd på 96 cm. Tack vare de tekniska detaljerna uppnås perfekt rengöringsresultat, som alltid lämnar ett bra och rent intryck. Cylinderborstmodellen sopar upp grovt och nt skräp i samma arbetsmoment som den skurar. Sidoborstarna (tillval) sopar upp smuts från sidorna och lämnar en ren bana för sugfoten. Två arbetsmoment görs i ett, utan att maskinen blir större. Tack vare framhjulsdrift och styrning, rör sig maskinen runt sin egen axel och kan användas även i begränsade utrymmen.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Kan vi hjälpa till med något?

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.