Kombiskurmanskin HAKO SCRUBMASTER B310 R CL

Vår kombiskurmaskin Scrubmaster B310 R CL är kraftfull och smidig, och föraren kan välja mellan flera elektroniskt förprogrammerade program, utformade efter olika förutsättningar. Maskinen finns som kombiskurmaskin, eller som kombinerad sop- och skurmaskin.

060-12 91 00

Vår kombiskurmaskin Scrubmaster B310 R CL, en kombinerad sop- och skurmaskin, sparar dyrbar tid genom att göra tre arbeten i endast ett arbetsmoment. I det första steget, sopar den 138 cm breda försopsugnings enheten, med två separat drivna sidoborstar och en huvudcylinderborste med sopsugning upp större och mindre smuts till en soplåda. Soplådan är enkel att tömma efter avslutat arbete. Under steg två skurar de roterande planborstarna upp även den mest envisa smutsen. I det tredje och sista steget, suger den paraboliskt utformade sugfoten upp vattnet från golvet, och lämnar golvet torrt för att genast kunna användas igen.

Tidsbesparande

Dammfri sopsugning, våtskurning och uppsugning av vattnet i ett och samma arbetsmoment.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Kan vi hjälpa till med något?

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.