Hako Scrubmaster B140 R

Scrubmaster B140 R är en effektiv åkbar kombiskurmaskin. Lätt att manövrera, kompakt och användarvänlig.

060-12 91 00

Scrubmaster B140 R har en panel som är lätt att förstå och alla arbetsmoment startas med ett och samma knapptryck. Det utskjutande skurhuvudet och en följande sugfot gör det möjligt att rengöra nära kanter. Borstarna har ett mekaniskt tryck på upp till 60 kg. Maskinen kan extrautrustas med handskurutrustning och handsugutrustning. Med en vändradie på endast 120 cm är maskinen idealisk för trånga utrymmen.

Programmering för varje ändamål

Hakos kontrollsystem gör det möjligt att programmera maskinen för att anpassas till varje ändamål. T.ex. ett automatisktt borst & vattenstopp när maskinen stannar. Maskinen klarar backar med en lutning på upp till 10%. Ett elektroniskt diag- nostiksystem sparar tid och pengar när det är dags för service.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Kan vi hjälpa till med något?

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.