HAKO CLEANSERV VL3-70L

Cleanserv VL3-70L är en våt- & torrdammsugare för större industrier. Med sina tre sugmotorer blir maskinen kraftfull och robust. Maskinen töms enkelt via en tömningsslang.

060-12 91 00

Hako Cleanserv VL3-70L, en våt- och torrdammsugare med hög prestanda för industriellt bruk. Den rostfria behållaren och tre kylda “By-pass“ sugmotorer garanterar en lång livslängd. 3×1.200 Watt rensar bort damm, spjälor och spån, feta fibrer och vätskor. Enkel att tömma tack vare tippningsanordning på vagnen och ytterligare en tömningsslang.

Stort utbud av tillval

För många arbetsuppgifter är den klassiska dammsugaren fortfarande det bästa alternativet. Vi har ett brett utbud av modeller och tillbehör för att passa Era arbetsuppgifter.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Kan vi hjälpa till med något?

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.