Servicetekniker sundsvall

Vill du representera ett familjeföretag i städbranschens mest innovativa och expansiva företagskoncern? Just nu söker Johans Städmaskiner en servicetekniker till huvudkontoret i Sundsvall.

Arbetet som servicetekniker i vårt serviceteam innebär att du inplanerat eller på kundens begäran åker ut och reparerar eller servar maskiner, antingen på plats ute hos kund eller i vår verkstad i Sundsvall. Arbetet omfattar även en administrativ del som går ut på att utföra beställningar och organisera lokalt lager. Du har möjlighet att planera din vardag, men det är även viktigt att du kan vara flexibel då förutsättningarna snabbt kan ändras.

Anställningen omfattar heltidstjänst, vardagar 07:00-16:00. Som servicetekniker utgår du från vår verkstad i Sundsvall och kommer ha tillgång till företagsbil och företagstelefon. Arbetsområdet kommer att vara Västernorrland. Upplärning och utbildning kommer att ske på plats.

Vi söker en servicetekniker med positiv attityd, som är tekniskt lagd och lösningsorienterad. Personen i fråga ska vara organiserad och även vara utåtriktad och självgående då arbetet innefattar mycket kundkontakt samt planering av sin egen tid. Kandidaten vi söker bör ha erfarenhet av reparationer och service, liksom el-kunskap. Erfarenhet av tidigare serviceyrken är också meriterande.

För oss är det viktigt att du brinner för ditt jobb och att du känner för att vara med på vår resa mot att förändra branschen och erbjuda den bäst tänkbara servicen.

Vill du läsa mer om tjänsten eller skicka in din ansökan? Klicka här!

Share this Post

Kan vi hjälpa till med något?

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.