Om oss

Vi vill att våra kunder ska känna en trygghet i oss som leverantör och veta att vi alltid finns redo att hjälpa till. Det spelar ingen roll om det gäller frågor om maskiner och produkter, hur du bäst rengör en svårstädad yta, om du har en sista minuten beställning av en förpackning rondeller eller är i behov av akut service av en städmaskin, vi finns alltid bara ett samtal bort!

Det finns en chans att du hört talas om oss, vi är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i städbranschen som hjälpt otaliga kunder genom åren. Ända sedan starten har vårt mål varit att leverera en förklassig service, tillsammans med de bästa städmaskinerna på marknaden. Detta gör vi med hjälp av Hako, marknadsledande leverantör i Sverige och övriga världen.

Vi är verksamma i södra Norrland, från Gävle i söder till Örnsköldsvik i norr. Vårt huvudkontor ligger i Sundsvall, med maskinutställning, kontor, lager och serviceverkstad i lokalen. Vi har också mindre regionskontor och serviceverkstäder i Hudiksvall och Gävle.

Vill du komma in och testa våra produkter, prata städ över en kopp kaffe eller bara säga hej, är du alltid hjärtligt välkommen till oss!

OrbotUltraH2O / i-mop / Rekola Reflex

Kanske en liten historielektion light på Johans här nedan?

Citat från Anders? Speglar på tiden som gått trogna kunder, ärad att få förtroende. mm Trygghet. familjär känsla. Together!!Anders Johansson, VD

Vill du också göra skillnad? ÄNDRA!

Vi söker alltid efter likasinnade personer och företag som precis som oss vill vara med och förbättra städbranschen.

Säg hej så kan vi prata närmare!

Kan vi hjälpa till med något?

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.