Affärsutvecklare Gävleborg

Vill du representera ett familjeföretag i städbranschens mest innovativa och expansiva företagskoncern? Just nu söker vi en affärsutvecklare / säljare i Gävleborg.

Som affärsutvecklare ansvarar du för hela säljprocessen. Då ditt säljdistrikt är väl bearbetat kommer ditt arbete dels handla om att förvalta långa kundrelationer, men även att skapa nya. Ditt arbete blir att sälja in städmaskiner från den marknadsledande tillverkaren Hako till städbolag, industri, kommuner, landsting, butiker med flera. Du kommer bl.a. vända dig till lokalvårdare, arbetsledare, inköpare, driftschefer samt städchefer. 

Du kommer att utföra fysiska kundmöten där du kan identifiera kundens behov samt presentera och demonstrera städmaskiner och lösningar på plats. Till din hjälp får du framtagna kundlistor och ramavtal med betydande aktörer, en gedigen introduktionsutbildning, hjälpsamma kollegor med stor erfarenhet samt utbildade servicetekniker på ditt distrikt. Du bearbetar Gävleborgs län och utgår från vårt kontor och showroom i Gävle. 

För att vara framgångsrik hos oss krävs att du har starkt eget driv, en tydlig ambition att uppnå resultat och kanske viktigast av allt, en positiv inställning till att hjälpa kunden. Vi ser gärna att du som person är social, nyfiken och serviceminded. Vi tror att du som söker är en stark relationsbyggare som är både lyhörd och orädd. 

Vill du läsa mer om tjänsten eller skicka in din ansökan? Klicka här!

Share this Post

Vi finns här hela vägen!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.